Mesaj la implinirea unui an de DELIRIO

Clubul Delirio a implinit un an de la infiintare. Am trecut impreuna prin evenimente si ocazii frumoase dar si prin incercari si momente tensionate, iar voi ati fost mereu alaturi de noi fara exceptie. Pentru asta vrem sa va multumim.

Va promitem ca vom face intotdeauna tot ce este omeneste posibil ca sa fim mereu la inaltimea asteptarilor voastre. Mai mult, ne luam angajamentul sa va asteptam negresit cu o atmosfera primitoare, evenimente din cele mai diverse care sa nu va faca sa regretati ca ati ales sa ne fiti oaspeti.

Mai este inca un lucru pe care probabil ca putina lume il stie despre ce inseamna Delirio. Suntem mai mult decat un club – evenimentele organizate in club sunt unul dintre putinele prilejuri pentru comunitatea LGBT din Cluj-Napoca si din orasele din Transilvania de a se intalni oameni noi, a lega noi prietenii si poate mai mult de atat.

E posibil ca uneori sa nu fi fost intelesi pe deplin si deciziile pe care le-am luat sa ne puna intr-o lumina proasta, incat sa iesim ca nefiind deschisi la minte sau poate chiar avand ochelari de cal. Cu regretul de rigoare stim ca nu intotdeauna putem multumi pe toata lumea atunci cand vine vorba despre gusturile muzicale si nici nu dorim sa cadem in cealalta extrema favorizand pe cativa. Din cauza aceasta suntem deschisi la sugestii pentru imbogatirea playlist-ului, insa nu putem sa onoram pe loc cererile primite in timpul petrecerilor.

Am pus intotdeauna siguranta oaspetilor nostri pe un plan foarte important. Din cauza aceasta incercam sa evitam cu orice pret situatiile care pot sa puna in pericol siguranta participantilor si a bunului mers al evenimentelor. E singurul motiv pentru care descurajam stationarea in exteriorul clubului sau iesirea cu sticle si pahare de bautura.

Consideram la fel de importanta si prestanta si imaginea noastra, a evenimentelor noastre care pana la urma se rasfrange si asupra oaspetilor clubului Delirio. Exista suficient de multe prejudecati si preconceptii in mintea celor care nu ne-au calcat pragul vreodata incat sa nu avem motiv sa le incurajam. Din acest motiv consideram ca este nevoie ca in club sa se respecte un nivel de decenta si rugam participantii sa nu dea prilej de interpretari gresite prin gesturi prea obscene pe ringul de dans sau in facilitatile din incinta clubului.

Nu cred ca este necesar sa va spunem ca in Romania inca mai este de lucru pana cand lumea sa fie cu adevarat toleranta cand vine vorba despre homosexualitate si sa ne accepte asa cum suntem. In conditiile acestea Delirio ofera un spatiu sigur de intalnire, un loc lipsit de prejudecati, unde nimeni nu este judecat si mai mult, un loc care ofera siguranta de a fi departe de episoadele cauzate de homofobie.

Echipa din Delirio are experienta a aproape zece ani de organizare de evenimente in comunitatea gay. Ne-ati invatat sa fim cei mai buni si sa oferim in cadrul evenimentelor noastre cate ceva pentru a fi pe gustul fiecaruia. Asta datorita voua!

De-a lungul timpului in jurul evenimentelor si petrecerilor noastre s-a inchegat o comunitate de oameni care au inteles ca nu sunt nici anormali si ca nu exista niciun motiv pentru a le fi rusine de ceea ce sunt. Si odata cu noi si cei din jurul nostru au inceput sa invete sa ne accepte si sa nu ne judece. Iar asta a facut Clujul sa devina unul dintre orasele cu o mai mare deschidere si cu un nivel de toleranta mult mai mare decat in alte parti, lucru care se rasfrange pozitiv pana la urma asupra noastra, a tuturor.

Noi, la randul nostru, intelegem ca putem si ca trebuie sa oferim in schimb mai mult. Nu vrem ca Delirio sa fie doar un simplu club ca multe altele din Cluj sau din tara. Asa ca o parte din castigurile materiale realizate din vanzarile din bar au fost investite pentru a suporta substantial costurile evenimentelor cu acoperire nationala organizate la Cluj-Napoca in comunitatea LGBT. Ne referim aici la Festivalul International de Film Serile Filmului Gay ajuns in 2012 la cea de-a noua editie, la festivalul Miss Travesty Romania rebranduit in Gala Drag Queen, la proiectul de informare a comunitatii, Angelicuss.com sau, campanii chiar actiuni caritabile cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Asta ne face sa vedem in Delirio mai mult decat doar o afacere. Delirio a devenit o adevarata familie si este o mandrie pentru noi sa construim ca si pana acum in jurul nostru comunitatea LGBT din Cluj-Napoca. Va multumim inca o data pentru ca ati fost alaturi de noi de-a lungul acestui lung drum.

Speram ca am reusit sa va convingem de bunele noastre intentii, de deschiderea si de respectul cu care privim comunitatea LGBT din Cluj-Napoca. Incercam sa aratam asta cu fiecare prilej, investind in baza materiala si renovand in mod constant spatiul clubului. Va multumim si apreciem faptul ca ne ajutati sa mentinem clubul in cea mai buna stare si evitam impreuna incidentele care duc la pagube materiale.

La Multi Ani Delirio, la multi ani comunitatii locale!

Lucian Dunareanu

Asociat unic DELIRIO the club

7 Responses to “Mesaj la implinirea unui an de DELIRIO”

 1. FunkyMusicLucian spune:

  Bravo Lucian, Bravo intregii echipe, Bravo clujenilor, Bravo Delirio! Si vorba Petrutei: Miscaaaaaaa Delirioooo!

 2. Delirio spune:

  Țopăie Delirio :)))))

 3. alisson spune:

  Felicitari si la mai multi ani. Faceti o treaba buna si ne vedem cat de curand!!

 4. KlauG spune:

  La multi ani Delirio! Felicitari staffului pentru implicarea de care a dat dovada de-a lungul intregului an

 5. Paul spune:

  La multi ani Delirio! Felicitari pentru tot ce ati realizat!

 6. Carrie spune:

  cool!

 7. RADIO G ONE spune:

  IATA POATE E TARZIU SA ZICEM LA MULTI ANI DAR STITI CUM ESTE NICIODATA NU E TARZIU . CE SA VA MAI ZICEM VA DORIM MULT NOROC SI BRAVO LUCIAN TINO TOT ASA CU RESPECT ECHIPA RADIO G ONE

Leave a reply