Un altfel de muzica !

Daca am obosit de muzica de club si de aceleasi ritmuri care le auzim daca nu zilnic pe strada, atunci macar sambata seara prin diferite cluburi si cafenele mai mult sau mai putin de fite, inseamna ca e din ce in ce mai ingrijoratoare aceasta poluare fonica.

Asadar va propun sa facem o mica incursiune in anii 1920, 1930 si 1940 in materie de muzica … Sa vedem ce am fost si ce am ajuns.

http://www.youtube.com/watch?v=9xyzfjS6DEg

5 Responses to “Un altfel de muzica !”

 1. alisson spune:

  clar ma depaseste muzica asta šŸ™‚ dar pentru vremea respectiva e o mina de aur

 2. Delirio spune:

  Tare articol! Vine exact ca si preambul la petrecerea pe care o vom organiza in primele saptamani dupa Paste…. BACK TO STONEWALL (mai multe detalii la timpul potrivit)

 3. slimguy10 spune:

  alisson, crede-ma ca mai bine asculti asa ceva decat Inna si mai stiu eu ce zana talentata intr-ale cantatului.

 4. misterfla spune:

  da…de acord cu slimguy10 …acelasi gen de muzica peste tot indiferent ca este club,cafenea,pana si in supermarketuri tot inna auzi:)))

 5. Simona spune:

  Asta da muzica , atunci cand veti organiza o seara sau noapte cu muzica de genul acesta, cu siguranta ca eu si iubita mea vom fi acolo si ne vom bucura de fiecare acord si armonie din minunata muzica a anilor ’30-40 chiar si 50. Regret enorm ca nu am fost in acea seara …… iar referitor la ce am ajuns eu una prefer sa nu dezvolt subiectul acesta ……prea multa galagie atat pot spune…. šŸ™
  Ps: Multumim pt ospitalitatea , caldura si amabilitatea cu care ne primiti ori de cate ori va trecem pragul! šŸ™‚

Leave a reply