S-a ales Miss Travesty Romania 2012

Editia a VII-a a concursului national Miss Travesty Romania s-a incheiat aseara in aplauzele spectatorilor din clubul Delirio. Gazda concursului si prezentatoarea a fost Petruta. Juriul a evaluat fiecare concurent.

Anul acesta a castigat titlul Kokaine Queen, un concurent din Brasov

Locul doi a fost ocupat de Antonia din Cluj-Napoca, detinatoarea titlului de Miss Travesty Cluj-Napoca 2011.

Locul trei Ciuciolina din Cluj-Napoca.

3 Responses to “S-a ales Miss Travesty Romania 2012”

 1. coconut spune:

  Dupa parerea mea, ar fi trebuit sa castige „Inna” reprezentanta Aradului. Baiatu asta cu fitze din Brasov ar fi trebuit sa castige „Miss Cocalar 2012” ca numai figuri de vedeta avea in cap (scuze de expresie) in rest a fost o atmosfera placuta. Tin sa o felicit pe Petruta si pe Luci, pentru prezentarea evenimentului. Multa bafta

  • Anonim spune:

   Nu vreau circ.
   Scurt si la obiect, duoa limbajul tau tu esti acel cocalar. Titlul s a dat pe drept celui ce a meritat.Felicitari castigatorului si organizatorului..

 2. No Limit spune:

  Eu spun mai bine sa va abtineti de la comentarii deoarece…acesta este concursul ”Miss travesty Romania 2012”,nu Miss Femeia 2012”,parerea mea este ca nu a fost nici unul mai bun ca baiatul acesta deoarece a dat dovada cu adevarat de ORIGINALITATE,STIL si foarte mult curaj…avand in vedere ca a intrat si primul in Concurs…oricum publicul a stiut sa aprecieze adevarata valoare prin multimea de aplauze…Notele dupa parerea mea au fost date pe merit…Iar daca se aduc comentarii la adresa castigatorului, se fac din Invidie…Vreau sa aduc FELICITARI si Ciuciolinei ptr prestatia artistica pe care a avut-o se putea si mai bine!!!!!Bravo Kokaine Queen!!!!!!!

Leave a reply