Luni 31 decembrie: REVELION DELIRIO 2019

Din seria petrecerilor Delirio, va propunem in noaptea de REVELION sa petrecem impreuna intrarea in noul an in marea familie DELIRIO, la Cluj-Napoca.

Distractie, dans si voie buna cu muzica diversa, ca de revelion precum si lume multa din toata tara si nu numai. Platouri cu aperitive diverse, fursecuri si prajituri iar la miezul noptii sampanie pentru toata lumea – toate incluse in pretul de intrare. De esti LGBTQ+ sau doar friendly, aceasta petrecere iti este destinata!

Din meniul de revelion (bufet): rulada de porc, gujon de pui cu susan, trufe de brânză cu paprika, chiftelute speciale cu susan, tartine cu icre negre, cosulet cu ciuperci, rulou de suncă si cascaval, aperitiv dobos, gujon din piept de pui, minifrigărui din cascaval si suncă, cosulet cu salată de boeuf, trufe de brânză, minifrigărui cu struguri si cascaval, gujon de pui cu mac, cosulet cu salată de crudităti, fursecuri, prajituri, sampanie.

Pret bilet intrare:
– In avans (se pot cumpara de pe aceasta platforma) pana pe 30 decembrie: Regular 40 lei, VIP 70 lei (cuprinde si loc rezervat la masa, tratament VIP)
– In noaptea evenimentului, direct la intrare: Regular 50 lei (numar limitat de bilete; vor fi vandute in ordinea prezentei)

BILETE
CLICK AICI!

Informatii si rezervari: tel. 0743655258 (Lucian Dunareanu – event coordinator)  – Va rugam sunati doar intre orele 10.00 si 22.00

Petrecerea va avea loc in clubul DELIRIO CLUJ – B-dul. 21 Decembrie 1989 nr. 8

website: delirio.ro  / facebook: delirioclub  / instagram: club_delirio

Leave a reply