Restricții în Delirio

Când am pornit la drum cu Delirio, am avut în gând permanent ideea de familie, de o comunitate unită și responsabilă. Noi nu suntem doar un club ci spațiul safe unde socializăm, ne împrietenim, unde învățăm să ne respectăm și să avem grijă unii de alții, așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori până acum.

A venit momentul în care și mai mult trebuie să dăm dovadă că ne pasă unii de alții și că siguranța și sănătatea tuturor membrilor comunității noastre, a clienților este prioritară.

Chiar dacă și până acum am luat toate măsurile necesare în ceea ce privește respectarea normelor generale de igienă și am acordat o atenție sporită acelora ce previn infectarea cu noul Coronavirus COVID-19, din acest moment, respectând ultimele decizii și hotărâri la nivel guvernamental am decis:

– Începând de astăzi și până la noi reglementări, accesul în spațiile interioare și exterioare ale clubului se va face pentru un număr redus de persoane (100 de persoane, inclusiv personalul clubului).

– Accesul în club se va face doar pe baza cardurilor de membru DELIRIO deja emise sau în urma completării unui formular, pentru a putea fi identificați toți contracții, în cazul unei eventuale anchete epidemiologice.

– La intrare clienții vor fi scanați termic cu termometre cu infraroșu.

– Petrecerea KIKI CIRCUIT din 28 martie, Cluj Arena VIP Lounge a fost anulată.

– Vom fi în continuare atenți la toate măsurile de igienă și vom crește numărul angajaților ce se vor ocupa de dezinfectarea și curățarea suprafețelor înainte, în timpul evenimentelor și după terminarea evenimentelor. Și aceștia vor fi la rândul lor instruiți anterior.

– Vom afișa la intrare și în grupurile sanitare afișe de informare privind prevenirea răspândirii noului coronavirus precum și numărul Tel Verde.

– Permanent vom dezinfecta și igieniza grupurile sanitare, ușile și mânerele ușilor, pultul de bar, mesele și toate suprafețele cu care vin în contact clienții și personalul.

– Pe lângă săpun, hârtie de mâini, aparat de uscat mâinile, hârtie wc și hârtie pentru șezut wc, vom dota toaletele cu dispensare cu dezinfectant avizat de MS. Dezinfectantul poate fi găsit și la garderobă și la bar.

– Barmanii și personalul vor purta mănuși ca și până acum.

Vom reveni cu noi informații în măsura în care autoritățile iau noi decizii ce ne pot influența activitatea. Pentru orice fel de informație suplimentară, scrieți-ne sau sunați-ne la 0743655258 (Lucian Dunăreanu).

Leave a reply