KIKI CIRCUIT: Adam & Adam

KIKI CIRCUIT: Adam & Adam / 6 mai / ora 21.00 / Cluj Arena VIP Lounge
🍎🍎 Special guests: DJ DORIN T (Italy) & GO GO DANCERS (Italy)
🍎🍎 Warm up: DJ TOM S

😇 Vă va aștepta încă de la intrare un welcome shot „THE SINNER” pentru a vă intra în formă.

🐍 Another day, another slay, another KIKI la care alegem să nu ne conformăm normelor impuse de cei din jur. Vă invităm în grădina Eden să vă alegeți după bunul plac cine să vă fie Eva sau Adam-ul cu care să mușcați împreună din fructul oprit. O altă petrecere „păcătoasă”, o altă noapte „ruptă din Rai”.

🍎 Outfit: PERV & KINKY

🎟️ Biletele se vor achiziționa atât online cât și direct de la intrare, în limita disponibilității lor.🎟️ Preț bilete:

🔺 REGULAR online: 50 lei – biletele se pot cumpăra de pe Extasy.com
🔺 REGULAR la intrare: 60 lei
Datorită numărului mare de clienți, vă recomandăm să veniți din timp pentru a avea acces.

💞 Parteneri: Addicted România, Club Delirio, Extasy App, Eu sunt! Tu?

📍 Adresa: Cluj Arena VIP Lounge, Intrarea principală – din Splaiul Independenței, etaj 3 – (intrarea respectivă este foarte aproape de strada pe care circulă tramvaiul)

ℹ️ KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. Totodată accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau având asupra lor arme de orice natură, droguri sau orice alte substanțe halucinogene este strict interzis. Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea “bilet de intrare”, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.
✒️ O petrecere marca Lucian Dunăreanu

Leave a reply