KIKI CIRCUIT: JUICE PEACH

KIKI CIRCUIT prezintă: JUICE PEACH – sâmbătă 15 iulie, ora 21.00 / Novis Plaza, Cluj-Napoca

🍑🍆🍑🍆🍑 KIKI CIRCUIT vă aruncă din nou mănușa! Chiar două! De această dată așteptăm să vă vedem, în toată splendoarea lor, posterioarele… Lucrate, voluptoase, cu gropițe sau semne ale vremii, fit, indiferent cum sunt ele, va trebui să învățăm cu toții (și să ne încurajăm unii pe alții să o facem) să ni le iubim. Să fim mândrii de corpurile noastre, să ni le venerăm și totodată să dăm de toți pereții cu complexele din mintea și sufletul nostru, stări ce nu fac decât să ne limiteze manifestările, acceptarea de sine și implicit fericirea, starea noastră de bine.

🩲 Dress code așadar: Te provocăm la hamuri & jockstrap sau la orice alt outfit care să pună în evidență… your wonderful & delicious ass. Iar ca apreciere din partea noastră că ai trecut de acest baraj psihologic, ai INTRAREA LIBERĂ și toată considerația noastră.

! Dress code-ul NU este obligatoriu!
! Punem la dispoziție spațiu să vă puteți schimba de haine, la intrare. Și evident, serviciul de garderobă este gratuit, tuturor.

⭐ DOUĂ SCENE MUZICALE: circuit/dance/commercial și tech/tech house.
⭐ GO GO DANCERS
⭐ SPECIAL GUESTS DJ – tba

🎟️ Biletele (pentru cei ce nu doresc să se conformeze temei) se vor achiziționa atât online cât și direct de la intrare, în limita disponibilității lor.
🎟️ Preț bilete:
🔺 REGULAR online: 40 lei – se vor putea achiziționa de pe Extasy.com
🔺 REGULAR la intrare: 50 lei
Datorită numărului mare de clienți, vă recomandăm să veniți din timp pentru a avea acces.

📍 Adresa: Novis Plaza Events Hall, Cluj-Napoca – Str. Tăietura Turcului nr. 47

💞 Parteneri: Addicted România, Club Delirio, Extasy App, Eu sunt! Tu?, Queer International Students Cluj

ℹ️ KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. Totodată accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau având asupra lor arme de orice natură, droguri sau orice alte substanțe halucinogene este strict interzis. Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea “bilet de intrare”, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.

Leave a reply