KIKI CIRCUIT @ TIMISOARA

❤️ TIMIȘOARA! Let’s have a KIKI! Everything you have seen before is about to change!

29 Iulie // ora 21:00 // FABER, Timișoara 

KIKI CIRCUIT ajunge pentru prima oară și la Timișoara, sâmbătă 29 iulie în FABER unde îi vom invita și pe bănățeni – la ei acasă – la o petrecere „păcătoasă”, o noapte întreagă „ruptă din Rai”. Toată lumea bună va da liber fanteziilor și, promitem, singurele hamuri acceptate vor fi cele de pe noi, nu cele impuse de societatea heteronormativă, patriarhală. Vom mușca cu poftă din fructul oprit, vom arunca măștile, ne vom elibera de inhibiții și vom porni într-o călătorie dansantă până la răsărit. 

🩲👙 Dress code: Prinde curaj și fii tu! Fie că ți se par sexy hamurile & jockstrap-ul sau că adori jocurile de rol, fie că te prinde foarte bine negrul sau că lycra, latexul sau ținutele sport te excită, vrem să vedem! Și cum vom premia cel mai curajos outfit, impresionează-ne! Oricum, ce se întâmplă la KIKI, e clar: rămâne la KIKI! 

Warm-up: Dj COSMIN C. (Cluj-Napoca)

Special guest Dj: Dj LITTLE (București)

Special guest Stars: SA’SOON, FRANCES COBEAN și CONNICA MORRIS (Budapesta) 

🎟️ Biletele se vor achiziționa atât online cât și direct de la intrare, în limita disponibilității lor.

🎟️ Preț bilete:
🔺 REGULAR online: 40 lei – biletele se pot achiziționa de AICI
🔺 REGULAR la intrare: 50 leiDatorită numărului mare de clienți, vă recomandăm să veniți din timp pentru a avea acces. 

📍 Adresa: FABER, Timișoara – Splaiul Peneș Curcanul 4-5 

💞 Parteneri: Addicted România, Club Delirio, Extasy App, Eu sunt! Tu? 

ℹ️ KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. Totodată accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau având asupra lor arme de orice natură, droguri sau orice alte substanțe halucinogene este strict interzis. Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea „bilet de intrare”, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.

Leave a reply