Informatii despre prelucrarile de date cu caracter personal

După cum probabil ai aflat deja din mesajele primite până acum despre actualizarea informațiilor și Regulamentul (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. (General Data Protection Regulation sau pe scurt GDPR), pe 25 mai 2018, va fi momentul 0 – GDPR intră în vigoare pentru toți cetățenii din Uniunea Europeană.

Asta înseamnă o mai bună colaborare în ceea ce privește transmiterea informațiilor:
-transparență: Noua reglementare te va ajuta să vezi clar unde și în ce scop sunt folosite datele personale.
-consimțământ liber exprimat: practic, nicio companie nu mai are dreptul să proceseze datele tale personale dacă tu nu-ți dai acordul explicit.
-reactualizarea preferințelor legat de ceea ce dorești să primești de la noi.

Toți cei care colectează și procesează date cu caracter sunt acum obligați să facă o reactualizare a datelor. Concret, ai ocazia să faci curățenie în newsletter-ul tău
și să alegi doar ceea ce este super relevant și util pentru tine. În această idee, este necesar să facem o reactualizare a preferințelor și datelor tale cu caracter personal în comunitatea Delirio.

Ce fel de date colectam?

– Numele tau (obligatoriu), deoarece este consimtamantul este nominal. In plus vom putea sa avem o comunicare personala, de fiecare data cand vei contacta Echipa Delirio sau vei utiliza noul serviciu Delirio Glam!
– Data nasterii (obligatoriu), deoarece evenimentele noastre se desfasoara in locatii in care se serveste alcool si va trebui sa stim sa iti semnalizam in mod corespunzator varsta pentru a te proteja de tentatia de a cumpara alcool de la bar, in conformitate cu legea in vigoare. In plus, iti vom putea face un cadou surpriza atunci cand este ziua ta.
– Orasul in care locuiesti (obligatoriu), deoarece unele evenimente sunt anuntate cu un timp foarte scurt inainte sau in timpul saptamanii. Vom incerca in aceste situatii sa anuntam doar membrii dintr-un anumit oras, pentru ca informatiile pe care le primesti sa fie relevante pentru tine
– Numarul tau de telefon (obligatoriu), deoarece credem intr-o comunicare simpla, directa si personala intr-o era digitala moderna, in care ne petrecem mult timp cu telefonul in mana. Vom folosi numarul tau de telefon pentru a iti trimite pe mobil SMS-uri cu invitatii la evenimente, petreceri, concerte, ofertele super speciale destinate doar membrilor comunitatii Delirio sau de ce nu, oferte personalizate care sunt valabile doar tie!
– Adresa de e-mail (optional), deoarece in scurt timp vom relansa un nou serviciu de newsletter cu stiri, evenimente, recenzii si articole de opinie despre viata comunitatii din orasul unde locuiesti
– Bautura preferata (optional), deoarece uneori vrem sa te surprindem cu un drink din partea noastra, pentru ca ne esti drag 🙂 Daca nu stim bautura ta preferata, alegem noi in locul tau!

Si ce se intampla mai departe?

Vom avea nevoie de confirmarea ta pentru a continua să folosim datele tale personale, ca să-ți trimitem informații despre evenimentele pe care le organizam, ofertele speciale, evenimente gratuite organizate in diferite locatii speciale, destinate exclusiv membrilor comunitatii Delirio si cu acces restrictionat pe baza de invitatie, respectând dispozițiile legale în vigoare.

Cum imi dau acordul?

Dacă ești de acord apasă următorul buton și completează urmărind instrucțiunile de actualizare a datelor. Dacă rămâi în comunitatea Delirio, vei primi în continuare cât mai multă valoare: vei fi informat despre multe evenimente despre care credem ca ai fi interesat si vei afla despre promotiile speciale pe care le oferim special pentru membrii nostri care au fost alaturi de noi.

Cat timp veti prelucra datele mele?
Stim ca intr-o lume moderna lumea isi schimba si orasul unde locuieste, nu doar numarul de telefon. Asa ca vom folosi datele tale pentru o perioada de 2 (doi) ani de la momentul in care ni le oferi. Catre finalul acestei perioade te vom intreba daca doresti sa continui sa iti trimitem oferte si noutati despre evenimentele care te intereseaza.

Cum controlez datele mele?

Pe toata perioada cat ne incredintezi datele, TU ai control absolut asupra datelor tale si a modului in care doresti sa iti fie prelucrate. Poti sa ne soliciti oricand:
– sa modificam datele tale daca schimbi numarul de telefon, mailul sau orasul
– sa nu mai primesti mesaje pe telefon de la noi
– sa ne soliciti sa iti stergem complet toate datele si sa nu te mai contactam oricand consideri tu
Vom avea mult mai multa grija ca in trecut sa dam curs solicitarilor tale in cel mai scurt timp posibil, insa te rugam sa ne acorzi un termen rezonabil de maxim 7 zile pentru a da curs solicitarilor tale.

Si daca nu mai vreau sa mai primesc mesaje de la voi?

Daca stii ca nu mai doresti sa primesti mesaje de la noi pe telefon, poti sa faci asta foarte usor in oricare dintre modurile urmatoare:
– Personal, in oricare locatie Delirio, completand o cerere de stergere a datelor din baza noastra de date
– Prin email, trimitand un mail catre carduri@delirio.ro cu numele tau, numarul de card sau telefonul tau pentru a putea sa te identificam
– Prin SMS, trimitand o cerere de stergere la numarul serviciului Delirio Glam! 0758 530 479
– Utilizand butonul Dezabonare de mai jos
Te vom contacta o ultima data pentru a ne confirma stergerea, apoi vom sterge toate datele despre tine din toate bazele noastre de date. Nu uita, tu detii controlul!

Cum intru in posesia cardului de membru?
Pentru a intra in posesia cardului trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
– Sa vii la una din locatiile Delirio si sa completezi formularul de inscriere. Daca ai completat formularul online, va trebui sa confirmi datele semnand in original fomularul la urmatoarea ta vizita in oricare din cluburi
– Noi vom procesa formularul tau si vom avea nevoie de confirmarea ca datele tale de contact sunt corecte, pentru aceasta iti vom trimite un mesaj de confirmare
– In scurt timp te vom anunta ca poti veni in club sa ridici cardul tau de membru Delirio Club 🙂
Simplu, nu?

Ce se intampla cu vechile carduri de membru?

Pe 25 mai vom sterge intreaga baza de date si vom pastra doar pe cei care isi dau acordul in mod expres, din nou. Stii cum se spune, mai bine mai putini dar aproape de inimile voastre 🙂
Daca ai un card Delirio vechi si vei dori sa il folosesti pentur a beneficia de ofertele speciale ale membrilor comunitatii Delirio, acesta va fi valabil o ultima data, apoi te vom ruga sa solicit unul nou:
– Personal, in orice locatie Delirio, completand o cerere
– Prin email trimitand o cerere catre carduri@delirio.ro cu datele tale
– Prin SMS, trimitand o cerere la numarul serviciului Delirio Glam! 0758 530 479
– Utilizand butonul Abonare de mai jos

Indiferent de ce decizie vei lua, echipa Delirio se bucură că ai fost până acum alături de noi în această călătorie a diversitatii și sperăm că evenimentele si invitatiile pe care ti le-am oferit au contribuit la a putea imbratisa diversitatea. Oricum, usa noastra iti ramane deschisa si poti veni la toate evenimentele noastre oricand, daca afli despre ele din social media sau de la alti prieteni.

Cu mulțumiri,
Echipa Delirio

SC DIVINE EVENTS SRL Bdul 21 Decembrie 1989 Nr 8 Cluj-Napoca, jud. Cluj