1 AN LES SISTERHOOD

Les Sisterhood Cluj implineste 1 an de activitate publica! Am ascultat povesti de coming out, am iesit in natura, am facut fapte bune, am gatit, am pictat, ne-am conectat, ne-am sustinut, si acum ne petrecem!

Te invitam sa sarbatoresti cu noi diversitatea din orasul Cluj! Comunitatea queer din Cluj este vasta. Les Sisterhood Cluj este doar o voce din aceasta multitudine. Ne bucuram sa putem participa si noi la diversitatea comunitatii.

Intrare gratuita!

Les Sisterhood Cluj e un grup de initiativa format din persoane care se identifica ca fete/femei lesbiene, bi, gay, trans, queer din Cluj, Romania. Ne conectam prin o varietate de evenimente pe care le prezentam:
Coming Out Stories
Queer Cooking
Game Night
Plimbari cu Biciclete
Petreceri
Picnic
Ateliere de pictura, scris, desen
Drumetii in Natura

Folosim cuvantul queer ca umbrela cand vorbim despre persoane LGBTQIA (lesbian, gay, bisexual, trans, intersex, asexual).
––––

JOIA FETELOR – in fiecare joi in Delirio Cluj
La butoane MAI MULTE DOMNISOARE 😉
O petrecere exclusiva pentru fete* INTRAREA LIBERA!
* Baietii pot intra doar insotiti si invitati de fetele participante. Altminteri intrarea si prezenta lor in club va fi interzisa.
Puteti propune melodii in playlist-ul petrecerii pe aceasta pagina de eveniment.
———————-
O petrecere orgaizata de Be An Angel Romania si Delirio. the club.

Be An Angel – este o asociatie informala ce s-a format la Cluj-Napoca inca din 2002 si care, de-a lungul timpului, a dezvoltat si coagulat comunitatea LGBTQI+ din zona, a organizat grupuri de suport, campanii, evenimente si a editat revistele Switch si Angelicuss.