KIKI CIRCUIT: BLACK OR NAKED

🥒🍑🍆 Ne revedem pe 18 februarie de la ora 21.00 la Cluj Arena VIP Lounge cu un nou & amazing episod KIKI CIRCUIT. De această dată avem și o provocare: dress code obligatoriu!

Te așteptăm în negru sau/și cât mai naked. Te-a luat tema pe nepregătite? Îți oferim șansa să te dezbraci la bustul gol (sau și mai mult, că nu ne supărăm) în garderoba noastră iar apoi… distracția începe și pentru tine! Hainele si accesoriile colorate sunt complet interzise.

🥒🍑🍆 DANCE ZONE 🥒🍑🍆
Special guest DJ LITTLE
Warm up: DJ POPBLOCK

🥒🍑🍆 DRESS CODE 🥒🍑🍆
BLACK or NAKED / Cât de fetish și provocator te poți îmbrăca? Punem la dispoziție un spațiu unde vă puteți dezbrăca și îmbrăca / Hainele vor fi predate la garderobă și le vom sigila în saci individuali. Apreciem și încurajăm clienții la outfit-uri cât mai curajoase >> astfel ei vor fi recompensați cu băuturi din partea casei.

🍆 CONTEST 🍆
🥒🥒🥒 Cel mai curajos outfit: 1 premiu de 100 Euro cash

🥒🍑🍆 BILETE 🥒🍑🍆
La această petrece unde ne vom rezerva dreptul de a selecta clienții la intrare în funcție de respectarea temei, biletele se vor achiziționa doar de la intrare.
Bilet Acces: 50 lei (include și un welcome shot)

🔞 NO PARTY UNDER 18

🥒🍑🍆 INFO 🥒🍑🍆
Instagram: @KIKIcircuit
Facebook: KIKIcircuit

🥒🍑🍆 PARTENERI 🥒🍑🍆
Addicted România, Club Delirio, Eu sunt! Tu?

📍Adresa: Cluj Arena VIP Lounge, Intrarea principală – din Splaiul Independenței, etaj 3 – (intrarea respectivă este foarte aproape de strada pe care circulă tramvaiul)

ℹ️ KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. Totodată accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau având asupra lor arme de orice natură, droguri sau orice alte substanțe halucinogene este strict interzis. Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea “bilet de intrare”, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.

✒️ O petrecere marca Lucian Dunăreanu