OUT AND PROUD – WEAR YOUR RAINBOW!

Joi 22 iunie / ora 21.00 / Delirio Cluj: OUT AND PROUD – WEAR YOUR RAINBOW!

Am fost împreună și la bine și la greu din 2011. 12 ani până acum! Ne-am distrat până dimineața, într-un mediu safe și fără ca cineva să ne judece. Ne-am făcut prieteni, iubiți sau iubite dar și… amanți sau amante. Ne-am susținut unul pe altul în drumul nostru de auto-acceptare dar și în momentul în care am avut curajul să ne facem coming out-ul. Avem cu siguranță cu toții multe amintiri din Deli… În onoarea lor, în onoarea tuturor clienților care ne-au sprijinit să rezistăm, în această JOI specială aducem în Delirio cel mai vibrant party!

DJ POPBLOCK, care a crescut în Delirio, intră la muzică. De efectele speciale se va ocupa Cosmin. Barmanii vor tăia prețurile: orice long drink, un sortiment diversificat de bere și toate shot-urile vor costa doar 10 lei. La intrare nu vă vom întâmpina cu bilete ci doar cu îmbrățișări și multă veselie. Iar pe lângă intrarea gratis, o tombolă specială la ora 2.00 credem că îți va surâde. Oare ce va primi fiecare?

Pe tine ne-ar plăcea să te vedem cât mai rainbow… Adu-ți de acasă insignele, stegulețul, tricoul și toate accesoriile în culorile curcubeului pe care le ai. Care va fi cel mai rainbow personaj al nopții vom stabili tot la ora 2.00.

Și weekend-ul de-abia începe!

❣️ DELIRIO CLUJ este deschis și vă așteaptă la petreceri în fiecare joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 21.00.