QUEER SISTERHOOD CLUJ – CELEBRATION PARTY

Lume, lume! Queer Sisterhood Cluj sărbătorește 8 ani de activitate în care am pledat pentru drepturile femeilor LGBTQIA+ și a persoanelor non-binare, pentru siguranța femeilor, drepturile minorităților, drepturile persoanelor trans și persoanelor cu dizabilități! Pentru a marca această ocazie specială, organizăm o petrecere și sunteți invitați!

Din aprilie 2015, suntem în fruntea mișcărilor feministe și queer din România. Am lucrat neobosit pentru a intra în legătură cu autoritățile locale din Transilvania, am ținut discursuri la Parlamentul European de la Bruxelles și am susținut comunitățile marginalizate din regiunea noastră.

Suntem mândre de gama variată de probleme la care am lucrat în ultimii 8 ani. De la renovarea de case pentru femeile bătute cu copii până la organizarea de evenimente Pride în orașul nostru, la ateliere educative și de socializare, ne-am înrădăcinat puternic în comunitățile noastre locale, căutând mereu să facem schimbări pozitive fără a ne plăti pentru această muncă.

Pe măsură ce sărbătorim cea de-a 8-a aniversare, te invităm să ni te alături pentru o noapte de distracție, sărbătoare și solidaritate. Va fi muzică și o mulțime de oportunități de a intra în legătură cu activistx și aliați.

Petrecerea va avea loc JOI 20 aprilie 2023 de la ora 22 la Club Delirio. Intrarea este pe bază de donație (10 RON) pentru a permite tuturor să participe dar și pentru a ne putea plăti DJ-ul.

Abia așteptăm să vă vedem acolo și să sărbătorim împreună impactul pozitiv pe care l-am avut în ultimii 8 ani!