Program de functionare
Programul de functionare se va respecta intocmai si va fi afisat vizibil atat la intrare cat si pe site-ul oficial al clubului sau pagina de facebook.

Taxa de intrare
Taxa de intrare la diversele evenimente va fi afisata atat pe site-ul oficial al clubului cat si in anunturile de promovare.Taxa de intrare va fi achitata la eliberarea unui bilet inseriat, stampilat si avand insemnele specifice DELIRIO sau la eliberarea bonului fiscal reprezentand taxa de intrare / bilet. Taxa se va percepe pana la inchiderea programului.

Acces clienti
Accesul persoanelor in club se face in limita locurilor disponibile. In cazul aglomerarii excesive, conducerea clubului isi rezerva dreptul de a interzice total intrarea consumatorilor nou veniti pana la descongestionarea spatiului. Nu este admis accesul clientilor in bar, spatiile de depozitare, garderoba, cat si in spatiile tehnice (pupitru DJ).

Carduri DELIRIO
Clientii pot obtine gratuit un card de membru Delirio cu ajutorul caruia beneficieaza de anumite avantaje: reduceri la intrare, bauturi gratuite, invitatii la alte evenimente private. Pentru aceasta, ei vor completa si semna un formular de inscriere. Clientii isi pot pierde statutul de membru cu card la cerere sau prin excluderea acestora de catre conducerea clubului. Cererea de a nu mai primi informatii prin sms despre evenimentele si reducerile programate atrage dupa sine pierderea titlului de membru cu card si prin urmare de toate avantajele ce decurg.

Selectie clienti
Conducerea clubului are dreptul de a-si selecta clientela dupa un criteriu bine stabilit. Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani.

Pentru confortul si siguranta tuturor, este interzis accesul cu animale in club, a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau despre care avem convingerea ca au consumat substanțe interzise, a persoanelor ce poarta asupra lor arme de orice natura, cutite, electrosocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii. In cazul in care cineva detine asupra sa obiecte de autoaparare, acestea vor fi declarate obligatoriu la punctul de intrare/garderoba si vor fi depozitate in garderoba in conditii de siguranta.

Este interzis accesul in club cu bautura de orice fel din exterior (alcoolice sau nonalcoolice) precum si consumul acestora in apropierea clubului sau in curtea interioara a cladirii.

Sunt interzise: intrarea cu, posesia, consumul si traficul de droguri sau alte substante halucinogene.

Va fi interzis accesul persoanelor care au avut anterior un comportament indecent, jignitor sau neadecvat fata de ceilalti clienti ai clubului sau fata de managementul sau angajatii clubului.

Dress code
Accesul in club este permis numai in tinuta corespunzatoare: smart-casual.
Este interzis accesul cu:
– slapi de baie
– tinuta sport (pantaloni, tricou sau geaca trening), pantaloni scurti, pantofi de fotbal
– pantofi, imbracaminte murdara de noroi
– haine murdare, urat mirositoare
– ce provoaca disconfort persoanelor din jur
In functie de tema petrecerii, accesul se face si in functie de alte criterii de imbracaminte.

Garderoba
Garderoba este gratuita si obligatorie. Pentru fiecare haina lasata la garderoba se va elibera un bon cu numar. Totodata gentile sau alte obiecte mici (manusi, fulare, tricouri, portofele, telefoane, obiecte de valoare, etc. vor fi predate separat garderobierului pentru a fi vazute de catre acesta si numerotate (nu se vor preda in interiorul hainelor).
Clubul nu raspunde pentru obiectele sau valorile lasate in haine.
Clubul nu isi asuma responsabilitatea pentru hainele sau obiectele lasate in alta parte decat la garderoba. In cazul pierderii sau deteriorarii bonului de garderoba sau a bratarii, clientul va astepta pana la ora de inchidere a clubului pentru recuperarea bunurilor personale. Clubul nu își asuma răspunderea pentru obiectele sau valorile lăsate in genți. Valorile in bani, portmoneele, obiectele de valoare din genți se vor preda/arăta la intrare.

Pentru siguranta tuturor bunurilor dar si a clientilor, accesul in club cu genti de dimensiuni mari (mai mari de 20 X 10 cm), haine sau alte obiecte este interzis. Ele se lasa obligatoriu la garderoba.

Curtea interioara
Nu este permisa iesirea cu bauturi, sticle, pahare din curtea interioara a cladirii. Nu este permis totodata tipatul si discutiile la un nivel sonor deranjant pentru vecini.

Toaletele
In lupta noastra impotriva discriminarii de gen, toaletele din Delirio sunt unisex. In fiecare toaleta intra pe rand doar o singura persoana. Este interzisa intrarea impreuna in toalete a doua sau a mai multor persoane.

Pupitru DJ
Este interzisa stationarea clientilor fara consimtamantul conducerii clubului in spatiul destinat DJ-ului. Pentru respectarea unui playlist creat de DJ si bunul mers al petrecerii pentru toata lumea, nu se pun melodii la cerere. Clientii pot face propuneri DJ-ului, propuneri care vor fi notate intr-un fisier electronic special.

Inregistrari foto/video
Conducerea clubului realizeaza inregistrari foto/video pentru promovarea evenimentelor.

Masuri de siguranta
Pentru siguranta clientilor, este interzisa stationarea la strada, in fata clubului și in zonele adiacente.

Vor fi evacuate imediat din club persoanele care:
– au un comportament obscen
– agreseaza fizic sau verbal persoanele din jur
– se afla intr-o avansata stare de ebrietate
– produc stricaciuni sau daune
– provoaca dezordine sau creeaza premisele izbucnirii unor altercatii intre clienti
– consuma sau comercializeaza droguri sau alte substante halucinogene (va fi anuntata si Politia)
– au fost prinsi incercand sa fure (va fi anuntata si Politia)
– nu respecta acest regulament

Sfaturi si recomandari:
– nu lasati bunurile personale nesupravegheate
– nu va lasati bautura nesupravegheata
– daca ati sesizat o situatie ce poate pune in pericol siguranta celorlalti, aduceti-o la cunostiinta managerului de club sau a personalului clubului pentru a putea lua masurile potrivite in cel mai scurt timp
– dacă ati pierdut vreun obiect personal sau mai grav, v-a fost furat, informați inediat personalul sau conducerea clubului. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cresc astfel sansele recuperarii bunului. Noi va indemnam sa va lasati obiectele importante in grija personalului de la garderoba. Ele se pot lasa gratuit si raspundem pentru ele. Altminteri noi nu raspundem pentru obiectele uitate/pierdute/furate in club sau in incinta curtii interioare.

Obiecte pierdute
In masura in care gasiti obiecte pierdute, va rugam sa anuntati si sa le lasati la bar si acestea vor putea fi recuperate de la conducerea clubului sau echipa Delirio.

Discriminarea si buna convietuire
DELIRIO este un club in care fiecare client este binevenit atata timp cat respecta regulamentul intern (creat pentru o buna convietuire), indiferent de sex, etnie, orientare sau identitate sexuala, etc.

Conducerea clubului este impotriva oricarei forme de discriminare si va sanctiona cu evacurea si interzicerea ulterioara a accesului in club a clientilor care au un astfel de comportament.

Reclamatii si sugestii
Reclamatiile si sugestiile privind functionarea clubului sau calitatea serviciilor oferite vor fi adresate personal managerului clubului sau pe e-mail la lucian.dunareanu@delirio.ro

Clauze finale
Prin intrarea in club si participarea la evenimentele organizate in aceasta locatie se intelege ca ati luat la cunostiinta acest regulament, vi-l insusiti si sunteti de acord cu el.

Nerespectarea acestui regulament duce la evacurarea persoanelor in cauza si interzicerea ulterioara a accesului acestora in club – inscrierea lor in black-list.

Conducerea clubului si echipa Delirio nu incurajeaza, nu sustine si nici nu tolereaza orice fel de activitate care contravine legilor in vigoare.

Politica noastră GDPR – aici